εκτυπωση

Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2015

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΦΡΙΚΑΣΕ

ΥΛΙΚΑ - 1 συσκευασια μανιταρια - 2 μαρουλια - 2 φρεσκα κρεμμυδακια - 1 κρεμμυδι ξερο - 1\2 ματσακι ανιθο - 1\2 φλ.τσ ελαιολαδο - 1 κυβο λαχανικων - 1 αβγο - χυμος απο 1 (η και παραπανω) λεμονι - αλατι - πιπερι.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαριζουμε με βρεγμενο πανακι τα μανιταρια (δεν τα πλενουμε γιατι ρουφανε νερο) και τα κοβουμε χοντρες φετες.
Σε μια κατσαρολα βαζουμε το λαδι και σωταρουμε τα μανιταρια εως να παρουν ωραιο χρωμα.Κοβουμε τα κρεμμυδια και τα προσθετουμε και αυτα να σωταριστουν.Τελευταια βαζουμε τα μαρουλια κομμενα και το ανιθο και πιπερι .Προσθετουμε 1 ποτηρι ζεστο νερο που μεσα εχουμε διαλυση τον κυβο.Βραζουμε το φαγητο μας γυρω στα 20-25 λεπτα αν θελει βαζουμε λιγο αλατι και μετα το αυγοκοβουμε με το αβγο και το λεμονι.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...