εκτυπωση

Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2015

Κοτσιδάκια γεμιστά με βραστή γαλοπούλα και τυράκι λάιτ!!!

Υλικα ζυμης— 200γρ χλιαρο γαλα— 80γρ σπορελαιο— 1 φακελακι ξηρη μαγια— 1 αυγο— 1/2 κ.γλ αλατι— αλευρι οσο παρει
Γεμιση— μερικες φετες βραστη λαιτ γαλοπουλα— φετες τυρι για τοστ λαιτ
Ζυμωνουμε κ χωριζουμε σε ισα μικρα μπαλακια.Καθε μπαλακι το ανοιγουμε σε λεπτο φυλλο.
Βαζουμε στο κεντρο λωριδες απο γαλοπουλα κ τυρι κοβουμε απο τις ακρες λωριδες και φερνουμε εναλαξ μια αριστερη λωριδα στο κεντρο μια την δεξια.Ετσι φτιαχνουμε ενα ωραιο γεμιστο κοτσιδακι!!!
Ψηνουμε στους 170 για 15— 20 λεπτα
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...