εκτυπωση

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

ΜΠΑΒΑΡΟΥΑΖ ΜΕ ΡΟΔΑΚΙΝΟ ΛΕΥΚΟΣΑΡΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ            φυσικα χωρις ζαχαρη!!

ΥΛΙΚΑ- 5 ροδακινα λευκοσαρκα καθαρισμενα και πολτοποιημενα στο μουλτι
3 κ.σ. γλυκαντικο σε σκονη - 3 φυλλα ζελατινης των 5γρ (15γρ)
1 κουτι εβαπορε λαιτ παγωμενο(2 ωρες στην καταψυξη)
2 κεσεδακια γιαουρτι 0%

ΕΚΤΕΛΕΣΗ - Βαζουμε τη ζελατινη σε ενα μπωλ με παγωμενο νερο
Σε μια μικρη κατσαρολα βαζουμε τον πολτο ροδακινου με το γλυκαντικο και το ζεσταινουμε καλα(οχι να βρασει)
Στιβουμε καλα τη ζελατινη και την βαζουμε στο μειγμα ροδακινο+γλυκαντικο
Ανακατευουμε πολυ καλα για 2 λεπτα και αφηνουμε μιση ωρα να κρυωσει
Αφου εχει κρυωσει ριχνουμε το παγωμενο εβαπορε και τα γιαουρτια
Ανακατευουμε καλα να ομογενοποιηθει και μοιραζουμε σε φορμακια ή μεγαλη φορμα.Το βαζουμε στο ψυγειο και......ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...