εκτυπωση

Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2015

ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

 

ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΥΛΙΚΑ
1 κομμάτι ψαρονέφρι 
2 κ.σ. ελαιόλαδο -
5 πιπεριές 
2 κολοκυθάκια 
1 μελιτζάνα
1 μεγάλο κρεμμύδι 
2 σκελίδες σκόρδο 
δενδρολίβανο 
αλάτι - πιπέρι

Σε ενα τηγάνι γουόκ βάζουμε το λάδι να κάψει .

Πλένουμε το ψαρονέφρι και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.

Το αλατοπιπερώνουμε και το σοτάρουμε στο γουόκ σε δυνατή φωτιά για λίγο εως να πάρει χρώμα. 

Εχουμε κόψει τα λαχανικά μας σε μπαστουνάκια και φέτες.
Βγάζουμε το κρέας και ρίχνουμε τα λαχανικά-αλάτι-πιπέρι-δενδρολιβανο.

Τα σοτάρουμε και αυτά για λιγη ώρα και μετά τα βάζουμε στο ταψάκι και στον φούρνο στους 200 εως να ξεροψηθούν
Σβήνουμε τον φούρνο και βάζουμε μέσα τα κομμάτια κρέας που έχουμε έτοιμα.(δεν τα ψήνουμε)
Συνοδεύετε τέλεια με σος γιαουρτιού (γιαούρτι-αλάτι-άνηθο)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...