εκτυπωση

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Πανακότα πορτοκάλι..!!!!!

 Πανακότα πορτοκάλι..!!!!! 

Φτιάξτε το τώρα για να το απολαύσετε κρύο το βράδυ..η γεύση του απλά....δεν υπάρχει!!
Το μόνο που θέλουμε είναι

1 κουτί εβαπορέ λαιτ— 4 κ.σ. στέβια κρυσταλλική 1:3  ή  1 κ.γλ υγρή — νερό— χυμό κ ξύσμα απο 1 πορτοκάλι— 2 φακελάκια ζελατίνη (20 γρ αν έχετε χύμα)

Βάζουμε στην κατσαρόλα να ζεσταθεί το εβαπορέ και 3 (από το κουτί του εβαπορέ) νερό το γλυκαντικό ξύσμα κ χυμό
Σε μισή κούπα νερό κρύο ρίχνουμε την ζελατίνη και ανακατεύουμε καλα.Οταν ζεσταθεί αρκετά το άλλο μείγμα (όχι να βράσει) ρίχνουμε το μείγμα ζελτινης και ανακατεύουμε παρα πολύ καλά.
Αφήνουμε λίγο να κρυωση ...το βάζουμε σε φόρμα και ψυγείο
Οταν το αναποδογυρίσουμε βλέπουμε το ξυσμα πάνω σαν διακόσμηση....Εύκολο νόστιμο οικονομικό καλοκαιρινό γλυκάκι χωρίς ενοχές!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...