εκτυπωση

Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2015

ΜΑΦΙΝΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΟΥ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ


ΜΑΦΙΝΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΟΥ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΥΛΙΚΑ 

1 κουνουπίδι 
2 αυγά 
1 κ.γλ αλάτι 
1/2 κ.γλ.πιπέρι 
1/2 κ.γλ πάπρικα
1 κ.γλ.ξηρό δυόσμο 
1 κ.γλ.ρίγανη 
1/2 ματσάκι ανιθο 
1 πιπεριά ψιλοκομμένη 
3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 
1 φλ. τσ. βρώμη περασμένη στο μούλτι 
1 φλ.τσ. τυρί ανθότυρο ή φέτα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

 Καθαρίζουμε το κουνουπίδι απο τα πράσινα φύλλα και κόβουμε τις φουντίτσες του
Τις βάζουμε σε ενα μπολ σκεπάζουμε με μεμβράνη και το βάζουμε στο φούρνο μικροκυμάτων για 5 λεπτά στη μεσαία θερμοκρασία
Μετά το βάζουμε λίγο-λίγο στο μούλτι και το σπάμε.( γίνεται σαν ρύζι οχι πολύ να γίνει λιώμα)
Το βάζουμε όλο σε ενα μπολ και προσθέτουμε ολα τα υλικά.(αλάτι-πιπέρι-ρίγανη-πάπρικα-αυγά-δυόσμο-τυρί-λαχανικά-βρώμη)
Ζυμώνουμε πολύ καλά και βάζουμε το μείγμα κουταλιές σε φορμάκια
Ψήνουμε στους 180 αέρα για 30-40 λεπτά
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...