εκτυπωση

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

ΑΛΜΥΡΗ ΚΡΕΠΑ ΒΡΩΜΗΣ


ΑΛΜΥΡΗ ΚΡΕΠΑ ΒΡΩΜΗΣ 

ΥΛΙΚΑ
  • 1 αυγό & 1 ασπράδι
  • 2 κ.σ. βρώμη περασμένη από το μούλτι
  • 1 κ.σ. γιαούρτι
  • αλάτι - πιπέρι
ΥΛΙΚΑ ΓΕΜΙΣΗΣ
  • 1 κ.γλ γιαούρτι
  • 1/2 κ.γλ μουστάρδα
  • 2 φέτες γαλοπούλα βραστή

Σε ένα τηγάνι αντικολλητικό βάζουμε ελάχιστο λάδι...
Χτυπάμε με το σύρμα όλα τα υλικά για την κρέπα και ψήνουμε στο τηγάνι μας μοιράζοντας το μείγμα στα 2 ( να βγουν 2 κρέπες) ψήνοντας 1 λεπτό από την μια μεριά,γυρίζουμε με την σπάτουλα,άλλο 1 λεπτό από την άλλη...
Ανακατεύουμε το γιαούρτι με την μουστάρδα και το απλώνουμε πάνω στην 1 κρέπα..
Βάζουμε πάνω τις φέτες γαλοπούλας και σκεπάζουμε με την άλλη κρέπα..
Ρολάρουμε απαλά και έτοιμη!!!
Ενα υπέροχο και πλούσιο πιάτο που μπορούμε να το απολαύσουμε για πρωινό ή κυρίως γεύμα μαζί με μια σαλάτα!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...