εκτυπωση

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016

ΚΡΕΠΕΣ ΒΡΩΜΗΣ ΜΕ "ΜΕΡΕΝΤΑ"-ΦΡΟΥΤΟ-ΚΑΡΥΔΑ


ΚΡΕΠΕΣ ΒΡΩΜΗΣ ΜΕ "ΜΕΡΕΝΤΑ"-ΦΡΟΥΤΟ-ΚΑΡΥΔΑ

ΥΛΙΚΑ 
  • 1 αυγό & 1 ασπράδι
  • 1 κ.σ. γιαούρτι 2%
  • 2 κ.σ. αλεύρι βρώμης
  • μια πρέζα αλάτι
  • μια βανίλια ή λίγη κανέλα
  • 1 κ.σ. ινδοκάρυδο
  • 2 φέτες φρούτο επιλογής μας


 "ΜΕΡΕΝΤΑ"
http://syntagesgiadiabitikoys.blogspot.gr/2016/03/blog-post_12.html 


Χτυπάμαι με σύρμα όλα τα υλικά για τις κρέπες..( αυγο,ασπράδι-γιαούρτι-βρώμη αλεσμένη στο μούλτι -βανίλια-αλάτι)
Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε με χαρτοπετσέτα 3 σταγόνες λάδι και οταν ζεσταθεί ρίχνουμε το μισό μείγμα..
Κουνάμε κυκλικά το τηγάνι να απλωθεί το μείγμα αφήνουμε 1 λεπτό και με σπάτουλα γυρνάμε..όταν είναι έτοιμη την βγάζουμε και συνεχίζουμε με την άλλη ...Μας βγάζει 2 κρέπες..  
Βάζουμε την μία κρέπα στο πιάτο μας και απλώνουμε 1 κ.γλ. "μερέντα"..
Βάζουμε 2 φέτες από όποιο φρούτο επιλέξουμε (πορτοκάλι - μπανάνα - ροδάκινο - φράουλα..) πασπαλίζουμε με λίγο ινδοκάρυδο και ρολάρουμε
Αν θέλουμε απλώνουμε από πάνω λίγη "μερέντα"και πασπαλίζουμε με καρύδα!! 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...