εκτυπωση

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

ΜΠΑΒΑΡΟΥΑΖ ΜΕ ΡΟΔΑΚΙΝΟ & ΓΙΑΟΥΡΤΙ



ΜΠΑΒΑΡΟΥΑΖ ΜΕ ΡΟΔΑΚΙΝΟ ΛΕΥΚΟΣΑΡΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΥΛΙΚΑ- 
5 ροδάκινα λευκόσαρκα καθαρισμένα και πολτοποιημένα στο μουλτι
1 κ.σ.στέβια κρυσταλλική σε αναλογία 1:3 

6 φύλλα ζελατίνης των 2γρ (15γρ)
1 κουτί εβαπορέ λαιτ παγωμένο(2 ώρες στην κατάψυξη)
2 κεσεδάκια γιαούρτι 2%


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε τη ζελατίνη σε ενα μπολ με παγωμένο νερό
Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε τον πολτό ροδάκινου με την στεβια και το ζεσταίνουμε καλά (οχι να βράσει)
Στύβουμε καλά τη ζελατίνη και την βάζουμε στο μείγμα ροδάκινο+στέβια
Ανακατεύουμε πολύ καλά για 2 λεπτά και αφήνουμε μισή ώρα να κρυώσει
Αφού εχει κρυώσει ρίχνουμε το παγωμένο εβαπορέ και τα γιαούρτια
Ανακατεύουμε καλα να ομογενοποιηθεί και μοιράζουμε σε φορμάκια ή μεγάλη φόρμα
Το βάζουμε στο ψυγείο και ..........


ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...