εκτυπωση

Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2016

ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΣΟΓΙΑΣ

ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΣΟΓΙΑΣ

ΥΛΙΚΑ
150 γρ κιμά σόγια
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι τριμμένο
2 σκελίδες σκόρδο
1 τριμμένο κολοκυθάκι
χυμό από ένα λεμόνι ή 2 κ.σ. ξύδι
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
4 κ.σ. αλεύρι βρώμης (κουάκερ περασμένο απο το μούλτι)
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
μισό ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κ.σ. δυόσμο ξερό

Βράζουμε τη σόγια για 20 λεπτά και τη σουρώνουμε...οταν κρυώσει το στύβουμε καλά με το χέρι μας και το βάζουμε σε ένα μπολ
Προσθέτουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε πολύ καλά..
Το αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα και μετά πλάθουμε μπιφτέκια και τα ψήνουμε στο σχαροτήγανο ή στο φούρνο σε ταψάκι με λαδόκολλα..

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗ..!!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...