εκτυπωση

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΑΦΙΝΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΝΙΟ ΜΕ ΒΡΩΜΗ & ΛΙΝΑΡΟΣΠΟΡΟ


 ΜΑΦΙΝΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΝΙΟ ΜΕ ΒΡΩΜΗ & ΛΙΝΑΡΟΣΠΟΡΟ χωρίς ζάχαρη - χωρίς βούτυρο

ΥΛΙΚΑ

  • 3 αυγά
  • 4 κ.σ. γιαούρτι με 2% λιπαρά
  • 1 κ.γλ. υγρή στέβια ( 30 σταγόνες όπου 5 σταγόνες=1 κ.γλ.ζάχαρη) ή 3 κ.σ. ζάχαρη καρύδας
  • 1 κ.σ. ξύσμα πορτοκάλι
  • 1 φλ.τσ. βρώμη ή πίτουρο βρώμης
  • 2 κ.σ. σπασμένο λιναρόσπορο
  • 2 κ.σ. σταφίδα ξανθή 
  • 1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
  • μια πρέζα αλάτι 



Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα αυγά - αλάτι - υγρή στέβια ή ζάχαρη καρύδας - γιαούρτι - ξύσμα πορτοκάλι και χτυπάμε καλά με το σύρμα

Ενώνουμε βρώμη με λιναρόσπορο - μπέικιν - σταφίδες και τα ρίχνουμε στο πρώτο μείγμα

Ανακατεύουμε καλά και μοιράζουμε σε φορμάκια σιλικόνης

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 20 λεπτά

Τόσο απλό...τόσο εύκολο και τόσο υγιεινό γλυκάκι για πρωινό ή σνάκ ή στη δουλειά ή στο σχολείο!!

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...