εκτυπωση

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΓΕΜΙΣΤΟΣ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ !!


 

ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΓΕΜΙΣΤΟΣ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ & ΝΤΟΜΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ
  • ακέφαλος βακαλάος 
  • σκόρδο
  • μαϊντανός
  • ντομάτα
  • αλάτι - πιπέρι
  • δενδρολίβανο
  • θυμάρι
  • ρίγανη
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο ανά ψάρι


 Πλένουμε και καθαρίζουμε τα ψάρια..
Τα ανοίγουμε οριζόντια και τα γεμίζουμε μέσα με φετάκια σκόρδο - χοντροκομμένο μαιντανό
δενδρολίβανο-θυμάρι-αλάτι-πιπέρι..
Από πάνω ρίχνουμε ελαιόλαδο αλάτι-πιπέρι - ρίγανη -φετάκια σκόρδο  και ντομάτα σε φέτες..
Ψήνουμε στον αέρα στους 170 για 15 με 20 λεπτά..

Ενα υπέροχο φαγητό πολύ υγιεινό και πολύ οικονομικό!!! Συνοδεύουμε με σαλάτα!

 ........ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗ........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...