εκτυπωση

Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

ΜΟΥΣ ΠΡΑΛΙΝΑ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΣΤΕΒΙΑ & ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ


ΜΟΥΣ ΠΡΑΛΙΝΑ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΣΤΕΒΙΑ & ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ


ΥΛΙΚΑ

  • 400 γρ γιαούρτι στραγγιστό με χαμηλά λιπαρά
  • 250 γρ τυρί mascarpone ( Μασκαρπόνε)
  •  250 γρ φυτική άγλυκη σαντιγί (στο σιδερένιο κουτί)
  • 1 κ.γλ. υγρή στέβια Parana ( 45 σταγόνες )
  • 2 κ.σ. κακάο
  • 2 βανίλιες
  • μια τσιμπιά αλάτι
  • 1 φλ.τσ. πραλίνα φουντουκιού (μερέντα) ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΔΩ


Η εκτέλεση είναι πολύ απλή!!
Βάζουμε στο μίξερ την παγωμένη φυτική σαντιγί ( στο σιδερένιο κουτί) και την χτυπάμε για 3 λεπτά να αφρατέψει
Ρίχνουμε το μασκαρπόνε , στεβια , αλάτι , κακάο , βανίλιες, πραλίνα και τέλος το γιαούρτι
Συνεχίζουμε το χτύπημα  για 2 λεπτά ακόμα και βάζουμε το μείγμα σε κορνέ αφήνοντας το στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον

Μετά γεμίζουμε ποτήρια και απολαμβάνουμε την πιο νόστιμη μούς χωρίς τύψεις!!!
 

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...