εκτυπωση

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

ΚΕΙΚ ( του εργένη ) ΜΕ ΣΤΕΒΙΑ




ΚΕΙΚ ( του εργένη) ΜΕ ΣΤΕΒΙΑ

ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΚΕΙΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΕΙΚ.

ΥΛΙΚΑ

  • 1 Κεσεδάκι γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
  • 1/2 Κεσεδάκι στέβια σε αναλογία 1:1  ή  1/2 κεσεδάκι ζάχαρη καρύδας
  • 1 Βανίλια
  • 3 Αυγά
  • 1 πορτοκάλι(χυμό και ξύσμα)
  • 2 Κεσεδάκια φαρίνα ολικής
  • 1/2 Κεσεδάκι βούτυρο λιωμένο
Ολα τα υλικά τα μετράμε με το άδειο κεσεδάκι απο το γιαούρτι
 ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ανακατεύουμε με το σύρμα τα αυγά με την ζάχαρη.
Προσθέτουμε το γιαούρτι, βούτυρο, και ξύσμα και χυμό πορτοκαλιού.
Τέλος ρίχνουμε την βανίλια και φαρίνα.
 
Βουτυροαλευρώνουμε την φόρμα μας και ρίχνουμε το μείγμα μας και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40-45' αναλόγως τον φούρνο 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...