εκτυπωση

Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

Μπριάμι ( τουρλού) με χοιρινή τηγανιά

 

Μπριάμι ( τουρλού) με χοιρινή τηγανιά

Όταν η χοιρινή τηγανιά συναντάει το μπριάμι  (τουρλού) το αποτέλεσμα είναι θεϊκό !!!!

Ένα υπέροχο υγιεινό  φαγητό για όλη την οικογένεια 


ΥΛΙΚΑ

  • 1 κιλό χοιρινή τηγανιά 
  • 4 κολοκυθάκια
  • 2 μελιτζάνες
  • 2 κρεμμύδια
  • 4 σκελίδες σκόρδο
  • 2 ντομάτες
  • 2 πιπεριές
  • 1/2 φλ.τσ. ψιλοκομμένο μαϊντανό 
  • 1 φλ.τσ. συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας 
  • 1/2 φλ.τσ. ελαιόλαδο
  • 1 κύβο λαχανικών
  • 150 γρ γραβιέρα
  • αλάτι - πιπέρι 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε το κρέας και το βάζουμε σε μεγάλο ταψί ή γάστρα
Κόβουμε τα κολοκυθάκια και τις μελιτζάνες σε φέτες το ίδιο κάνουμε και με το σκόρδο , ντομάτες , πιπεριές και την γραβιέρα σε μικρά κυβάκια
Πασπαλίζουμε με αλάτι , πιπέρι , μαϊντανό και ανακατεύουμε καλά
Ρίχνουμε τον χυμό ντομάτας , λάδι και τον κύβο διαλυμένο σε 1 ποτήρι ζεστό νερό 
Σκεπάζουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο ( ή το βάζουμε σε γάστρα με καπάκι) και ψήνουμε αέρα 180 βαθμούς για 60 λεπτά
Ξεσκεπάζουμε και ψήνουμε για 10 λεπτά ακόμα να πάρουν χρώμα τα λαχανικά μας 
Το φαγάκι μας είναι έτοιμο να το απολαύσουμε με τους αγαπημένους μας!! 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...