εκτυπωση

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Καλαμαράκια με σάλτσα μουστάρδας


 

Καλαμαράκια με σάλτσα μουστάρδας

 

 από τον chef  V. Vatolia ( ο γιός μου!!)

ΥΛΙΚΑ

μια συσκευασία καλαμαράκια κατεψυγμένα καθαρισμένα κ κομμένα   ή   φρέσκα
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 κγλ κουρκουμά
πιπέρι, ελάχιστο αλάτι
λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 κσ μουστάρδα
1 κσ πάστα σκόρδο (αλλιώς 2 σκελίδες σκόρδο) 
2 κσ ελαιόλαδο. 
Βάζουμε στο τηγάνι το ελαιόλαδο και σοτάρουμε  το κρεμμύδι με το σκόρδο. 
Ρίχνουμε τα καλαμαρακια όπως είναι κατεψυγμένα και αφήνουμε σε μέτρια φωτιά να βγάλουν τα υγρά τους και να βράσουν
 Όταν κοντεύουν να εξατμιστουν τα υγρά ρίχνουμε πιπέρι, κουρκουμα, λίγο αλάτι, μαϊντανό και τέλος το δένουμε με την μουστάρδα!!! 
Αυτό είναι όλο.. 
Νομίζω εύκολο πολύ αλλά πολύ νόστιμο. Τώρα αν τα καλαμαρακια είναι φρέσκα και όχι κατεψυγμένα τα πλένουμε και τα ρίχνουμε κατευθείαν να έχουν υγρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...