εκτυπωση

Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017

Κουραμπιέδες με αλεύρι & ζάχαρη καρύδας


Κουραμπιέδες με αλεύρι και ζάχαρη καρύδας



ΥΛΙΚΑ



ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Σε ένα μπολ βάζουμε το λάδι καρύδας σε υγρή μορφή, το λιωμένο βούτυρο, την ζάχαρη καρύδας και χτυπάμε με το σύρμα πολύ καλά

( Μπορούμε να τα βάλουμε στο μίξερ)

Βάζουμε και τα υπόλοιπα υλικά με τελευταία τα άλευρα  ( όχι όλο το αλεύρι κατευθείαν !! ελέγχουμε την ζύμη γιατί μπορεί να πάρει λιγότερο ή περισσότερο ) και τα χοντροκομμένα και ελαφρώς καβουρδισμένα άσπρα αμύγδαλα 

Ζυμώνουμε  έως να γίνει μια σφιχτεί ζύμη.

Πλάθουμε διάφορα σχέδια τους κουραμπιέδες μας και ψήνουμε αέρα στους 180 για 20 λεπτά.


Οταν βγούν τους αφήνουμε να κρυώσουν για 1/2 ώρα

Πασπαλίζουμε με άχνη  αφού τους ψεκάσουμε με ανθόνερο  και απολαμβάνουμε υπέροχους βουτυράτους κουραμπιέδες   !!!


 ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ   &  ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...