εκτυπωση

Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018

Πανακοτα εύκολη στην στιγμή με στέβια


Πανακοτα εύκολη στην στιγμή

ΥΛΙΚΑ

  • 2 ποτήρια γάλα 1,5 % λιπαρά
  • 2 κ.σ. γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
  • 10 γρ ζελατίνη ( 5 φύλλα των 2 γρ )
  • 20 σταγόνες υγρή στεβια Parana
  • 1 βανίλια
Ζεσταίνουμε καλά το 1 απο τα 2 ποτήρια γάλα
Έχουμε μουλιάσει για 3 λεπτά σε μπολ με κρύο νερό τα φύλλα ζελατίνης

Τα στύβουμε και τα ρίχνουμε στο ζεστό γάλα ανακατεύοντας καλά
Προσθέτουμε στεβια, βανίλια , γιαούρτι και με το σύρμα ανακατεύουμε πολύ καλά

Ρίχνουμε μέσα το άλλο 1 ποτήρι γάλα παγωμένο , ανακατεύουμε ελαφρά και μοιράζουμε σε μπολ
Τοποθετούμε στο ψυγείο για 5 ώρες τουλάχιστον

Αν το θέλουμε σοκολατένιο μπορούμε να βάλουμε στο ζεστό γάλα στην αρχή 2 κ.σ. κακάο και 6 παραπάνω σταγόνες υγρή στεβια

Απολαμβάνουμε πανακοτα παγωμένη με σιρόπι αγαύης απο πάνω ή σιρόπι απο γλυκό κουταλιού με στέβια!!

Εχω βάλει σιρόπι και γλυκό κουταλιού βύσσινο που το λατρεύω

Εύκολο , γρήγορο , νόστιμο γλυκάκι για τους λάτρεις του είδους

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...