εκτυπωση

Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015

ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΙΚ ΨΗΜΕΝΗΣ ΣΕΛΙΝΟΡΙΖΑΣ


 

ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΙΚ ΨΗΜΕΝΗΣ ΣΕΛΙΝΟΡΙΖΑΣ

ΥΛΙΚΑ 
1 στήθος κοτόπουλο κομμένο σε φιλέτα
2 πιπεριές 
2 μεγάλα κρεμμύδια 
2 κολοκυθάκια 
2 ντομάτες
1 σελινόρυζα
δενδρολίβανο 
αλάτι - πιπέρι - ρίγανη
ελαιόλαδο 2 κ.σ.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ - Σε ενα ταψάκι βάζουμε σε φέτες την πιπεριά ,το κρεμμύδι, τα κολοκυθάκια , 
τις ντομάτες , το δενδρολίβανο και από πάνω τα φιλετάκια κοτόπουλο αφού τα έχουμε αλατοπιπερώσει και τα έχουμε ανακατέψει με 1 κ.σ. ελαιόλαδο
Ρίχνουμε 1/2 ποτήρι νερό το σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και το ψήνουμε στους 190 για 45-50 λεπτά.

ΣΕΛΙΝΟΡΙΖΑ ( ΣΑΝ ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ)
Σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα βάζουμε φέτες κομμένες την σελινόριζα (αφου την έχουμε καθαρίσει εξωτερικά) όπως κόβουμε τις πατάτες για φούρνο.
Τα ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο-αλάτι-πιπέρι-ρίγανη και ψήνουμε στούς 190 έως να πάρουν ωραίο ξεροψημένο χρώμα. 

Σερβίρουμε μαζί με τα φιλετάκια κοτόπουλο

Η γεύση της σελινόριζας έτσι θα σας ξετρελάνει!!! είναι κάτι σαν ανάμεσα σε πατάτα ψητή και μελιτζάνα ψητή... ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΤΟ!!


.......ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗ......


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...