ΠΑΓΩΤΟ ΞΥΛΑΚΙ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ & ΣΤΕΒΙΑ
ΥΛΙΚΑ
- 500 γρ γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
- 250 γρ φυτική κρέμα γάλακτος (στο σιδερένιο κουτί)
- 200 γρ φρέσκο άπαχο γάλα
- 2 βανίλιες
- 1 κ.γλ ( 50) σταγόνες υγρή στέβια
Χτυπάμε στο μίξερ την παγωμένη κρέμα γάλακτος μαζί με το γάλα ,τις σταγόνες στέβια και τις βανίλιες για 1 λεπτό
Προσθέτουμε το παγωμένο γιαούρτι συνεχίζοντας το χτύπημα για λίγο ακόμα
Παίρνουμε τις θήκες για παγωτάκια ( αν δεν έχουμε κανένα πρόβλημα!! την ίδια δουλειά κάνουν και τα πλαστικά ποτηράκια του καφέ )
Ρίχνουμε κουταλιές μείγμα γιαουρτιού και μικρές ποσότητες μαρμελάδας εναλλάξ
Βάζουμε στην κατάψυξη για 5 ώρες και μετά απολαμβάνουμε υπέροχο υγιεινό παγωτό ξυλάκι!!
Αυτό είναι σε κυπελάκι πλαστικό !!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου