Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

ΠΑΓΩΤΟ ΞΥΛΑΚΙ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ & ΣΤΕΒΙΑ



 

ΠΑΓΩΤΟ ΞΥΛΑΚΙ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ & ΣΤΕΒΙΑ



 ΥΛΙΚΑ
  • 500 γρ γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
  • 250 γρ φυτική κρέμα γάλακτος (στο σιδερένιο κουτί)
  • 200 γρ φρέσκο άπαχο γάλα
  • 2 βανίλιες
  • 1 κ.γλ ( 50) σταγόνες υγρή στέβια 

Χτυπάμε στο μίξερ την παγωμένη κρέμα γάλακτος μαζί με το γάλα ,τις σταγόνες στέβια και τις βανίλιες για 1 λεπτό 
Προσθέτουμε το παγωμένο γιαούρτι συνεχίζοντας το χτύπημα για λίγο ακόμα

Παίρνουμε τις θήκες για παγωτάκια ( αν δεν έχουμε κανένα πρόβλημα!! την ίδια δουλειά κάνουν και τα πλαστικά ποτηράκια του καφέ )

Ρίχνουμε κουταλιές μείγμα γιαουρτιού και μικρές ποσότητες μαρμελάδας εναλλάξ

Βάζουμε στην κατάψυξη για 5 ώρες και μετά απολαμβάνουμε υπέροχο υγιεινό παγωτό ξυλάκι!! 

 
  Αυτό είναι σε κυπελάκι πλαστικό !!

Εύκολο,γρήγορο υπέροχο παγωτό που μπορούμε να παίξουμε με τις γεύσεις μαρμελάδας που θα επιλέξουμε να βάλουμε!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...