εκτυπωση

Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Τιραμισού με στέβια !!

Τιραμισού με στέβια !!


 ΥΛΙΚΑ

  • 250 γρ morfat cream ( φυτική σαντιγί με χαμηλά λιπαρά χωρίς ζάχαρη στο σιδερένιο κουτί) Παγωμένη
  • 250 γρ Μασκαρπόνε ή άλλο τυρί κρέμα
  • 200 γρ εβαπορέ λάιτ
  • 60 σταγόνες υγρή στεβια
  • 1 φλ.καφέ κονιάκ
  • 1 φλυτζάνι δυνατό εσπρέσο ή νές καφέ ( με 30 σταγόνες υγρή στέβια + 3 κ.σ. εβαπορέ )
  • 1 συσκευασία μπισκότα digestive ολικής χωρίς ζάχαρη (στην πράσινη συσκευασία) ή μπισκότα με πίτουρο βρώμης χωρίς ζάχαρη
  • 1 κ.σ. κακάο + 1 κ.σ άχνη στεβια σε σκόνη για το πασπάλισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ετοιμάζουμε τον καφέ βάζοντας μέσα υγρή στέβια και εβαπορέ
Βουτάμε ένα - ένα τα μπισκότα και τα απλώνουμε σε ταψί


   
Έχουμε βάλει από την προηγούμενη μέρα την morfat και το εβαπορέ στο ψυγείο.

 Βάζουμε στον κάδο του μίξερ μασκαρπόνε με την υγρή στέβια και αρχίζουμε να χτυπάμε στην μεσαία ταχύτητα

Μετά από 2 λεπτά ρίχνουμε την παγωμένη morfat και σιγά σιγά όσο χτυπιέται ρίχνουμε το παγωμένο εβαπορέ και το κονιάκ

Όταν η κρέμα μας έχει αφρατέψει πολύ την ρίχνουμε πάνω από τα μπισκότα και την απλώνουμε καλά 


Πασπαλίζουμε το τιραμισού μας με κακάο και στεβια σε σκόνη και το αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον 6 ώρες πριν το απολαύσουμε 



Αγαπημένο εύκολο γλυκό για όλη την οικογένεια , χωρίς ζάχαρη και πολλά λιπαρά!!

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...