Κέικ καρύδας με στεβια , ξηρούς καρπούς και γκοτζι μπερι
ΥΛΙΚΑ
- 100 γρ λάδι καρύδας λιωμένο
- 80 γρ αλεύρι καρύδας
- 6 αυγά
- 2 κγλ μπέικιν
- 50 γρ κρυσταλλική στεβια με ερυθριτόλη σε αναλογία 1:3
- βανίλια
- άρωμα πορτοκάλι, άρωμα βούτυρο,(βάλτε ότι άρωμα έχετε)
- 2 κσ γιαούρτι
- ξηρούς καρπούς ανάμεικτους και γκοτζι μπερι ή κράνμπερι
- μία τσιμπια αλάτι.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε μπολ τα αυγά και τα χτυπάμε πολύ καλά με σύρμα ή μιξερ χειρός
Προσθέτουμε την στεβια ενω συνεχίζουμε το χτύπημα
Προσθέτουμε γιαούρτι , αρώματα , λάδι καρύδας και τελευταίο το αλεύρι καρύδας, μπεικιν και ξηρούς καρπούς-γκοτζι μπερι
Αδειάζουμε το μείγμα σε φόρμα σιλικόνης ή σε φόρμα που εχουμε λαδώσει ελαφρά
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 170 με 180 εως να πάρει ωραίο εξωτερικό χρώμα
Ο χρόνος ψησίματος ποικίλη απο φούρνο σε φούρνο
Ενα υπέροχο κεικ για όλη την οικογένεια!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου