εκτυπωση

Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΑΓΑΥΗΣ


ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΑΓΑΥΗΣ ..χωρίς βούτυρο με επικάλυψη σπιτικής σοκολάτας με στέβια!!!

Με φαρίνα ολικής ή με νιφάδες βρώμης ή με αλεύρι Ντίνκελ

Οτι και να επιλέξετε θα γίνει η αγαπημένη σας συνταγή γιατί είναι απίστευτα εύκολη και γίνονται πολύ-πολύ νόστιμα!! 

ΥΛΙΚΑ

  • 500 γρ αλεύρι Ντινκελ μαζί με 1 κ.γλ. μπέικιν  ή  360 γρ φαρίνα ολικής  ή  3,5 φλ.τσ. νιφάδες βρώμης 
  • 200 γρ ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας
  • 200 γρ αγαύη   ή   μέλι
  • ξύσμα απο ένα πορτοκάλι
  • μια τσιμπιά αλάτι
  • 1 αυγό
  • 1 βανίλια


Είναι τόσο εύκολη η εκτέλεση που δεν θα κουραστείτε καθόλου ούτε θα λερώσετε πολλά σκεύη

Ανάβουμε πρώτα τον φούρνο στους 170 αέρα ή 190 αντιστάσεις
Σε ένα μπολ βάζουμε λάδι , αγαύη και αυγό

Χτυπάμε με το σύρμα ( ή απλώς με ένα πιρούνι) 
Προσθέτουμε το ξύσμα , βανίλια , αλάτι και τέλος το αλεύρι που επιλέξαμε ή την βρώμη

Με το χέρι μας απλά ανακατεύουμε και...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ !!
Έτοιμη η ζύμη μας τόσο απλά και εύκολα!! 

Πλάθουμε με το χέρι μας μπισκότα ή ανοίγουμε φύλλο και με κουπ κόβουμε το σχήμα που θέλουμε
Τα τοποθετούμε σε λαδόκολλα και ψήνουμε για 20 λεπτά ( αν βάλαμε αλεύρι ΓΧ και βρώμη ή για 12 με 15 λεπτά αν βάλαμε φαρίνα ολικής )

Το επόμενο βήμα είναι να φτιάξουμε σπιτική σοκολάτα με στέβια για την συνταγή πατήστε ΕΔΩ     και να βουτήξουμε τα μισά ή μόνο από πάνω τοποθετώντας τα πάνω σε λαδόκολλα


Τα παιδιά σας θα λατρέψουν αυτά τα μπισκότα!! 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...