εκτυπωση

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Λαζάνια με καπνιστό σολωμό αλα κρεμ

Λαζάνια με καπνιστό σολωμό αλα κρεμ


ΥΛΙΚΑ

  • 1 συσκευασία  λαζάνια ολικής
  • 350 γρ σολωμό
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 ποτηράκι κρασιού λευκό ξηρό κρασί  ή  1 σφηνάκι ούζο 
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 1 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • 1 κ.σ ψιλοκομμένο άνηθο
  • 1  φλ.τσ κρέμα γάλακτος με πολύ χαμηλά λιπαρά
  • αλάτι - πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τα Λαζάνια για μόνο 4 - 5 λεπτά και τα σουρώνουμε

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι τριμμένο και τον σολωμό σε κομμάτια 

Προσθέτουμε ελάχιστο αλάτι και πιπέρι , σβήνουμε με το κρασί ή το ούζο

Οταν εξατμιστή  λίγο  ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος
Σε λίγο το μείγμα μας θα έχει δέσει!!

Τελειώνουμε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό & άνηθο και ρίχνουμε μέσα τα λαζάνια μας ανακατεύοντας απαλά με λαβίδα ώστε να ενωθούν όλα μαζί

Σερβίρουμε αμέσως πασπαλίζοντας με φρεσκοτριμμένο πιπέρι


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...