Συνταγή ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΡΤΗ
ΥΛΙΚΑ
- 100 γρ σκόνη άπαχο γάλα
- 30 γρ Ινες κακάο
- 20 γρ κακάο
- 20 γρ λάδι καρύδας άοσμο
- 43 με 45 σταγόνες υγρή στεβια
- 1 βανίλια
- 1 κ.σούπας σιρόπι αγαύης ή σφενδάμου
- 170 γρ νερό
Φυτικές ίνες από Κακάο
Συστατικά: Ίνες Κακάο: 100%
Φυσικό προϊόν μη μεταλλαγμένο. Με την χρήση των πιο σύγχρονων μεθόδων στην συλλογή, σύνθλιψη και κονιορτοποίηση του προϊόντος εξασφαλίζεται η τέλεια ποιότητα, χρήση και γεύση. Το προϊόν δεν περιέχει κανένα αλλεργιογόνο. Παρασκευάζεται σε χώρο που παρασκευάζονται και άλλα δημητριακά χωρίς γλουτένη. Δεν περιέχει πρόσθετα τροφίμων. Φυτικές ίνες με υφή αλευριού με το οποίο μπορούμε να αυξήσουμε τα επίπεδα ινών στα αρτοσκευάσματα και γλυκίσματα, μειώνοντας την πρόσληψη υδατανθράκων. Oι ίνες Κακάο δεν απορροφώνται, με αποτέλεσμα να είναι ιδανικές για όσους ακολουθούν διατροφή 3 φάσεων, δίαιτα keto, palaio, dukan κ.λπ.
ΕΚΤΕΛΕΣΗΧτυπάμε πολύ καλά με το σύρμα ή στο μούλτι
Δοκιμάστε το !!!!!!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου