Συνταγή ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΡΤΗ
ΥΛΙΚΑ
- 100 γρ σκόνη άπαχο γάλα
- 30 γρ Ίνες κακάο
- 20 γρ κακάο
- 20 γρ λάδι καρύδας
- 43 με 45 σταγόνες υγρή στέβια
- 1 βανίλια
- 1 κ.σούπας σιρόπι αγαύης ή σφενδάμου
- 130 γρ ινδοκάρυδο ( καρύδα τριμμένη) + άλλα 100 γρ για την επικάλυψη
- 170 γρ νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Είναι πολύ εύκολη και απλή συνταγή!!
Βάζουμε σ μπολ όλα τα υλικά εκτός απο την καρύδα
Χτυπάμαι πολύ καλά με σύρμα και στο τέλος ρίχνουμε την καρύδα ανακατεύοντας απαλά
Βάζουμε το μπολ στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον και μετά με κουτάλι παίρνουμε μια ποσότητα και με το χέρι πλάθουμε μπαλάκια.
Σε ένα άλλο μπολάκι έχουμε βάλει καρύδα , τα ρίχνουμε μέσα να κολλήσει πάνω η καρύδα και τα τοποθετούμε σε χαρτάκια μικρά
Τα διατηρούμε στο ψυγείο και τα απολαμβάνουμε χωρίς τύψεις!!!
Γεια σας πως μπορω να υπολογισω υδατανθτακες;
ΑπάντησηΔιαγραφή