εκτυπωση

Σάββατο, 8 Απριλίου 2017

ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ "Της Μαρίας" ΜΕ ΣΤΕΒΙΑ


ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ "Της Μαρίας" ΜΕ ΣΤΕΒΙΑ

 

 ΥΛΙΚΑ για 220 γρ ( ένα φλ.τσ.)

  • 120 γρ άπαχο γάλα σε σκόνη ( πούδρα ) 
  • 3 κ.γλ. υγρή στέβια ( 6 γρ )
  • 100 γρ νερό
  • 1 κ.γλ υγρή βανίλια

Βάζουμε σε ένα μπολ την σκόνη γάλα ( πρέπει να είναι σε πούδρα..αν είναι σε κόκκους θα την περάσετε απο το μούλτι) 

Προσθέτουμε την υγρή στέβια και το νερό ( από την βρύση)

Με το σύρμα ( αυγοδάρτη) το χτυπάμε πολύ καλά και σε 1 λεπτό είναι έτοιμο!!!!!!!!!!!

Το χρησιμοποιούμε σε όσες συνταγές χρειάζονται ζαχαρούχο γάλα κι έτσι έχουμε το δικό μας "ζαχαρούχο γάλα"  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...