ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ "Της Μαρίας" ΜΕ ΣΤΕΒΙΑ
ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ "Της Μαρίας" ΜΕ ΣΤΕΒΙΑ
ΥΛΙΚΑ για 220 γρ ( ένα φλ.τσ.)
- 120 γρ άπαχο γάλα σε σκόνη ( πούδρα )
- 3 κ.γλ. υγρή στέβια σε αναλογία 1:4 ή την 1:5 ( 6 γρ ) ( είναι 45 σταγόνες το κάθε κουταλάκι άρα βάζουμε 135 σταγόνες )
- 100 γρ νερό
- 1 κ.γλ υγρή βανίλια ή 1 βανιλίνη
Βάζουμε σε ένα μπολ την σκόνη γάλα ( πρέπει να είναι σε πούδρα..αν είναι σε κόκκους θα την περάσετε απο το μούλτι)
Προσθέτουμε την υγρή στέβια και το νερό ( από την βρύση)
Με το σύρμα ( αυγοδάρτη) το χτυπάμε πολύ καλά και σε 1 λεπτό είναι έτοιμο!!!!!!!!!!!
Το χρησιμοποιούμε σε όσες συνταγές χρειάζονται ζαχαρούχο γάλα κι έτσι έχουμε το δικό μας "ζαχαρούχο γάλα"
πολύ ωραία ιδέα, ευχαριστώ
ΑπάντησηΔιαγραφήΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ?
ΑπάντησηΔιαγραφήΑπό όλα τα σούπερ μάρκετ. REGILAIT λέγεται και είναι συνήθως μαζί με τα εβαπορέ ή με τα γάλατα Καρύδας, Αμυγδάλου κλπ
ΔιαγραφήΓειά σας μπορώ να βάλω και υγρη στεβια 1:3; Θα πρέπει να βάλω περίπου ένα κουταλάκι ακόμα;
ΑπάντησηΔιαγραφή