εκτυπωση

Σάββατο 8 Απριλίου 2017

ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ "Της Μαρίας" ΜΕ ΣΤΕΒΙΑ


ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ "Της Μαρίας" ΜΕ ΣΤΕΒΙΑ

 

 ΥΛΙΚΑ για 220 γρ ( ένα φλ.τσ.)

  • 120 γρ άπαχο γάλα σε σκόνη ( πούδρα ) 
  • 3 κ.γλ. υγρή στέβια σε αναλογία 1:4 ή την 1:5  ( 6 γρ ) ( είναι 45 σταγόνες το κάθε κουταλάκι άρα βάζουμε 135 σταγόνες )
  • 100 γρ νερό
  • 1 κ.γλ υγρή βανίλια ή 1 βανιλίνη

Βάζουμε σε ένα μπολ την σκόνη γάλα ( πρέπει να είναι σε πούδρα..αν είναι σε κόκκους θα την περάσετε απο το μούλτι) 

Προσθέτουμε την υγρή στέβια και το νερό ( από την βρύση)

Με το σύρμα ( αυγοδάρτη) το χτυπάμε πολύ καλά και σε 1 λεπτό είναι έτοιμο!!!!!!!!!!!

Το χρησιμοποιούμε σε όσες συνταγές χρειάζονται ζαχαρούχο γάλα κι έτσι έχουμε το δικό μας "ζαχαρούχο γάλα"  

4 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από όλα τα σούπερ μάρκετ. REGILAIT λέγεται και είναι συνήθως μαζί με τα εβαπορέ ή με τα γάλατα Καρύδας, Αμυγδάλου κλπ

      Διαγραφή
  2. Γειά σας μπορώ να βάλω και υγρη στεβια 1:3; Θα πρέπει να βάλω περίπου ένα κουταλάκι ακόμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...