ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΑΡΟΤΟ ΜΕ ΣΤΕΒΙΑ...!!!!!
ΥΛΙΚΑ
10 μέτρια καρότα
5 κ.σ. κρυσταλική στέβια σε αναλογία με την ζάχαρη 1:3
2 ξυλάκια κανέλα
5 καρφάκια γαρίφαλο
χυμό απο 1/2 λεμόνι
2 ποτήρια νερό
10 μέτρια καρότα
5 κ.σ. κρυσταλική στέβια σε αναλογία με την ζάχαρη 1:3
2 ξυλάκια κανέλα
5 καρφάκια γαρίφαλο
χυμό απο 1/2 λεμόνι
2 ποτήρια νερό
Τρίβουμε τα καρότα στο ψιλό μέρος του τρίφτη και τα βάζουμε σε κατσαρόλα μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά να βράσουν.
Χαμηλώνουμε την φωτιά και σιγοβράζουμε έως να πιει σχεδόν όλο το υγρό του.
Αφαιρούμαι την κανέλα και τα γαρίφαλα και το περνάμε λίγο από το μούλτι να γίνει λείο ή το αφήνουμε έτσι όπως είναι!!
Μια γλυκιά απόλαυση με πολύ ελάχιστες θερμίδες!!
Χαμηλώνουμε την φωτιά και σιγοβράζουμε έως να πιει σχεδόν όλο το υγρό του.
Αφαιρούμαι την κανέλα και τα γαρίφαλα και το περνάμε λίγο από το μούλτι να γίνει λείο ή το αφήνουμε έτσι όπως είναι!!
Μια γλυκιά απόλαυση με πολύ ελάχιστες θερμίδες!!
Συνοδεύει τέλεια την φρυγανιά μας και ακόμα καλύτερα το γιαούρτι μας!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου