- 2 κεσεδάκια γιαούρτι 2%
- 1 κεσεδάκι ( από το γιαούρτι) "ζαχαρούχο με στέβια"
- ξύσμα και χυμό από 1 μεγάλο λεμόνι
- 1 κεσεδάκι γάλα ελαφρύ
Συνταγή για παγωτό σοκολάτα
- 2 κεσεδάκια γιαούρτι 2%
- 1 κεσεδάκι ( από το γιαούρτι) "ζαχαρούχο με στέβια"
- 1 κεσεδάκι γάλα ελαφρύ
- 3 με 4 κ.σ. κακάο
Ανακατεύουμε πολύ καλά τα υλικά με το σύρμα και βάζουμε σε μπολ και στην κατάψυξη..
Μετά απο 2 ώρες και πριν παγώσει εντελώς το βγάζουμε και το ξαναχτυπάμε με το σύρμα ή στο μίξερ για να φύγουν τα τυχών κρυσταλλάκια που έχει
Το αφήνουμε να παγώσει στην κατάψυξη για μερικές ώρες και το απολαμβάνουμε χωρίς τύψεις
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου