- 2 φλ.τσ. χαρουπάλευρο
- 1 φλ.τσ.φαρίνα ολικής
- 1 1/2 φλ.τσ νερό
- 3 κ.σ. γιαούρτι
- 1 φλ.καφέ λάδι
- 10 σταγόνες υγρή στέβια
- 5 ασπράδια αυγών
- 2 βανίλιες
- 1/2 κ.γλ κανέλα
- μια πρέζα αλάτι
- 1 χούφτα Gojiberry
Χτυπάμαι τα ασπράδια μαρέγκα
Ανακτεύουμε καλά όλα τα υλικά εκτός απο τα άλευρα τα οποία τα ρίχνουμε στο τέλος..
Βάζουμε πρώτα την μαρέγκα και μετά αργά-αργά το χαρουπάλευρο και την φαρίνα
Αν η ζύμη είναι πολύ πηχτή προσθέτουμε νεράκι..
Το ψήνουμε σε φόρμα σιλικόνης στους 170 - 180 αέρα για 15-20 λεπτά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου