ΜΟΥΣ ΠΡΑΛΙΝΑ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΣΤΕΒΙΑ & ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ
ΥΛΙΚΑ
- 400 γρ γιαούρτι στραγγιστό με χαμηλά λιπαρά
- 250 γρ τυρί mascarpone ( Μασκαρπόνε) ή άλλο τυρί κρέμα με χαμηλά λιπαρά
- 250 γρ φυτική άγλυκη σαντιγί (στο σιδερένιο κουτί)
- 1 κ.γλ. υγρή στέβια ( 45 σταγόνες )
- 2 κ.σ. κακάο
- 2 βανίλιες
- μια τσιμπιά αλάτι
- 1 φλ.τσ. πραλίνα φουντουκιού ή την σπιτική μας μερέντα
Η εκτέλεση είναι πολύ απλή!!
Βάζουμε στο μίξερ την παγωμένη φυτική σαντιγί ( στο σιδερένιο κουτί) και την χτυπάμε για 3 λεπτά να αφρατέψει
Ρίχνουμε το μασκαρπόνε , στεβια , αλάτι , κακάο , βανίλιες, πραλίνα και τέλος το γιαούρτι
Συνεχίζουμε το χτύπημα για 2 λεπτά ακόμα και βάζουμε το μείγμα σε κορνέ αφήνοντας το στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον
Μετά γεμίζουμε ποτήρια και απολαμβάνουμε την πιο νόστιμη μούς χωρίς τύψεις!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου