εκτυπωση

Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Μαφινς αμυγδάλου-βρώμης χωρίς ζαχαρη και βούτυρο!!

Μαφινς αμυγδάλου-βρώμης χωρίς ζάχαρη και βούτυρο!!

ΥΛΙΚΑ ( για 6 μεγάλα μάφινς)
  • 1 φλ.τσ. πίτουρο ή νιφάδες βρώμης
  • 1 φλ.τσ. αμυγδαλόσκονη
  • 1/2 φλ.τσ. σιρόπι αγαύης   ή σφενδάμου   ή μέλι
  • 1/2 φλ.τσ. ταχίνι ολικής
  • 1/2 φλ.τσ. γάλα αμυγδάλου ( ή φρέσκο με χαμηλά λιπαρά)
  • 2 αυγά
  • μια τσιμπιά αλάτι
  • 1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
  • 1 κ.γλ. κανέλα
  • προαιρετικά λίγο φιλέ αμυγδάλου

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ανάβουμε πρώτα τον φούρνο μας στους 180 αέρα
 Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και με ένα κουτάλι ανακατεύουμε πολύ καλά

Αυτό είναι όλο...!!!!!!!!! 
Γεμίζουμε 6 θήκες σιλικόνης για μαφινς μεγάλες ή 12 πιο μικρές και ρίχνουμε από πάνω φιλέ αμυγδάλου

Τοποθετούμε τις γεμάτες θήκες σε ταψί και ψήνουμε για 30 λεπτά 

Πολύ εύκολα , απίστευτα νόστιμα και υγιεινά , πολύ γρήγορα στην εκτέλεση !!
Το καλύτερο σνακ για τον καφέ - γραφείο - σχολείο



ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΑ

Μαρία Κούρτη

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...