εκτυπωση

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Λαζάνια με αλεύρι Ντινκελ και κιμά σόγιας-μανιταριών

 

Λαζάνια με αλεύρι Ντινκελ και κιμά σόγιας-μανιταριών

ΥΛΙΚΑ

  • 1 συσκευασία λαζάνια Ντινκελ ολικής 
  • 6 μανιτάρια πλευρώτους
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 φλ.τσ κιμά σόγιας
  • 1 φλ.τσ. συμπυκνωμένο χυμό τομάτας
  •  αλάτι - πιπέρι - μπαχάρια
  • 1 ποτηράκι κρασί
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο

Βράζουμε τα λαζάνια μας σε μπόλικο αλατισμένο νερό για 4 λεπτά ΜΟΝΟ
Τα σουρώνουμε και προαιρετικά τα ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο

Καθαρίζουμε τα μανιτάρια με βρεγμένο πανάκι και τα βάζουμε στο μούλτι να πολτοποιηθούν

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο και ρίχνουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο , το σκόρδο και τα μανιτάρια  

Τα σοτάρουμε για 1 με 2 λεπτά και σβήνουμε με κρασί

Προσθέτουμε το χυμό τομάτας , 2 κούπες νερό ,  αλάτι , πιπέρι , μπαχάρια και την σόγια αφού πρώτα την έχουμε μουλιάσει σε κρύο νερό για 1 ώρα και έχουμε σουρώσει και στύψει καλά 

Χαμηλώνουμε την φωτιά , σκεπάζουμε και βράζουμε για 20 με 25 λεπτά 
Ξεσκεπάζουμε και αφήνουμε να φύγουν τα υγρά και να γίνει όπως κάνουμε τον κιμά!! 

Ενα υπέροχο , γευστικό φαγητό για όλη την οικογένεια!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...