εκτυπωση

Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016

ΦΡΑΟΥΛΑΔΑ ΜΕ ΣΤΕΒΙΑ


 ΦΡΑΟΥΛΑΔΑ ΜΕ ΣΤΕΒΙΑ...!!!!!!!!!!!


ΥΛΙΚΑ
  • 300 γρ φράουλες λιωμένες στο μούλτι
  • 35 γρ στέβια ( χρησιμοποίησα την la mia stevia κρυσταλλική και σε αναλογία 1 προς 3 που βράζετε & ψήνετε χωρίς κανένα πρόβλημα )
  • 1 κ.γλ χυμό λεμόνι
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ   ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΓΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΑΚΟΥΧΟ ΝΕΡΟ ή ΣΟΔΑ ή ΝΕΡΟ



 Πλένουμε τις φράουλες και αφαιρούμε το κοτσανάκι τους...τις κόβουμε στα 4 και τις βάζουμε στο μούλτι να πολτοποιηθούν καλά
Αδειάζουμε το πολτό σε ένα κατσαρολάκι και βάζουμε την στέβια..Ανακατεύουμε πολύ καλά και οταν πάρει βράσει χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε να βράσει για 10 λεπτά ανακατεύοντας κατά διαστήματα..προσθέτουμε το λεμόνι και το αφήνουμε να κρυώσει..
Το μεταφέρουμε σε γυάλινο μπουκάλι και το βάζουμε στο ψυγείο..
Για να απολαύσουμε το αναψυκτικό μας βάζουμε σε ένα ποτήρι  4 κ.σ. φραουλάδα παγωμένο ανθρακούχο νερό ή σόδα ή και σκέτο νερό ...ανακατεύουμε καλά και το γεμίζουμε παγάκια!! Το αναψυκτικό μας είναι έτοιμο να το απολαύσουμε χωρίς ενοχές..!!!!
Να χρησιμοποιήστε μόνο κρυσταλλική στέβια που αντέχει στην θερμοκρασία ..βράζει..ψήνετε για να έχετε σωστά αποτελέσματα...Διατηρήτε στο ψυγείο για 4 με 5 μέρες..
Αν επιλέξετε ζάχαρη καρύδας θα βάλετε 110 γρ...


 .....ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΧΩΡΙΣ ΕΝΟΧΕΣ..!!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...