εκτυπωση

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

CHEESECAKE ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ & ΒΟΥΤΥΡΟ



 CHEESECAKE ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ & ΒΟΥΤΥΡΟ

ΥΛΙΚΑ
  • 250 γρ μπισκότα ολικής χωρίς ζάχαρη
  • 10 γρ la mia stevia κρυσταλλική σε αναλογία 1/3
  • 150 γρ φρέσκο γάλα 0% - 1,5% λιπαρά
  • 200 γρ φρέσκο τυρί κρέμα 4% λιπαρά
  • 30 γρ la mia stevia κρυσταλλική 1/3
  • 1 κ.σ. υγρή βανίλια
  • 2 σιδερένια κουτιά φυτική κρέμα
  • 2 φλ.τσ φρέσκο γάλα 0% - 1,5%
  • 4 - 5 κ.σ. μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη
  • 4 κ.σ. νερό

 Τρίβουμε στο μούλτι τα μπισκότα προσθέτουμε τη στέβια και τα 150γρ γάλα
Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε το μείγμα σε φόρμα ή ταψάκι...με την πίσω πλευρά του κουταλιού απλώνουμε πιέζοντας να πάει παντού ..

 Χτυπάμε στο μίξερ την φυτική κρέμα ( και τις 2 συσκευασίες) μαζί με την στέβια - βανίλια - τυρί κρέμα - γάλα...σε λίγο θα έχουμε μιά υπέροχη λάιτ σαντιγί..
Την απλώνουμε στο ταψί πάνω απο τα μπισκότα...
Σε ένα μπολάκι βάζουμε την μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη και 4 κ.σ. ζεστό νεράκι...
Ανακατεύουμε πολύ καλά και το ρίχνουμε πάνω στο γλυκό μας...
Αφήνουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες και απολαμβάνουμε το πιο εύκολο και πιο λάιτ cheesecake που έχετε δεί...




 ..............ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.............

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...