εκτυπωση

Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

ΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ ( ινδοκάρυδο) ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ..!!!


 

ΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ (ινδοκάρυδο) ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ ΑΦΡΟΣ...!!!!

ΥΛΙΚΑ

  • 500 γρ φαρίνα ( αλεύρι που φουσκώνει μόνο του ολικής ή κόκκινη φαρίνα)
  • 1 φλ.τσ. λάδι ελαφρύ
  • 2 φλ.τσ.νερό
  • 2 κ.σ. ξύδι
  • 100 γρ ινδοκάρυδο + 50γρ για πάνω
  • 3/4  φλ.τσ. stevia κρυσταλλική σε αναλογία 1 προς 3   ή   1 1/2 φλ τσ. ζάχαρη καρύδας
  • 2 βανίλιες ή 1 κ.σ. υγρή βανίλια

 Η εκτέλεση είναι πολύ απλή και δεν χρειαζόμαστε μίξερ...
Σε ένα μπολ βάζουμε το λάδι με την στέβια και με το σύρμα χτυπάμε καλά..προσθέτουμε το νερό - ξύδι - βανίλιες - καρύδα και τελευταία την φαρίνα ανακατεύοντας απαλά με το κουτάλι..
Εχουμε προθερμάνει τον φούρνο μας στους 170 αέρα...Αδειάζουμε το μείγμα μας σε ταψάκι ( μεσαίο μέγεθος) και ψήνουμε για 40-45 λεπτά..
Το γλυκό μας θα φουσκώσει και θα γίνει απίστευτα αφράτο!!! 




 Οταν βγεί απο τον φούρνο όπως είναι ζεστό το πασπαλίζουμε με την καρύδα που έχουμε κρατήσει ( 50 γρ )

 ..............ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗ..........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...