εκτυπωση

Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

ΠΑΓΩΤΟ ΠΕΠΟΝΙ..!!!



ΠΑΓΩΤΟ ΠΕΠΟΝΙ




 ΥΛΙΚΑ
  • 1 κιλό πεπόνι καθαρισμένο (καθαρό βάρος χωρις την φλούδα)
  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι 2%
  • 3 κ.σ.  stevia κρυσταλλική σε αναλογία 1 προς 3


Κόβουμε το πεπόνι σε κομμάτια και το βάζουμε σε μπολ στην κατάψυξη όλο το βράδυ!!

Την άλλη μέρα ρίχνουμε τα κατεψυγμένα κομμάτια στο πολυμίξερ ή σε πιο μικρές ποσότητες στο μούλτι μαζί με την στέβια και το γιαούρτι

Χτυπάμε πάρα πολύ καλά έως να πάρει την υφή κρέμας.

ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ..!!!!!!!!!!!!!

Το απολαμβάνουμε εκείνη την στιγμή ή το φυλάμε σκεπασμένο στην κατάψυξη για άλλη ώρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...