Μερέντα Νο2 με ζάχαρη καρύδας ή στεβια
ΥΛΙΚΑ
- 100 γρ σκόνη ( πούδρα ) άπαχο γάλα
- 50 γρ κακάο
- 100 γρ ζεστό νερό
- 20 γρ λάδι καρύδας άοσμο ( το ζεσταίνουμε ελαφρά να λιώσει )
- 90 γρ ζάχαρη καρύδας ή 30 γρ στεβια σε αναλογία 1:3
- 15 σταγόνες άρωμα ferrero ή φουντούκι ( προαιρετικά ) ή 1 βανίλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταίνουμε τα 100 γρ νερό , το βάζουμε σε μπολ και ρίχνουμε μέσα την ζάχαρη καρύδας
Ανακατεύουμε καλά να διαλυθεί
Ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και με το σύρμα (που χτυπάμε τα αυγά τον αυγοδάρτη) ανακατεύουμε πάρα πολύ καλά και γρήγορα
Για πιο εύκολα μπορούμε να το ανακατέψουμε με ραβδομπλέντερ ή στο μούλτι
Αδειάζουμε το μείγμα σε βάζο με καπάκι και το βάζουμε στο ψυγείο για να σφίξει
Αδειάζουμε το μείγμα σε βάζο με καπάκι και το βάζουμε στο ψυγείο για να σφίξει
Η πιο εύκολη χειροποίητη σπιτική και υγιεινή μερέντα για μικρούς και μεγάλους!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου