εκτυπωση

Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2015

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΡΩΜΗΣ με στεβια



ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΡΩΜΗΣ με στεβια και ινδοκαρυδο σκέτα ή με σταφίδες και καρύδι!!
Μια γλυκιά απολαυση για μικρους κ μεγαλους!

ΥΛΙΚΑ— 1 φλ.τσαγιου ινδοκαρυδο— 1 φλ.τσ. φαρινα ολικης— 1 φλ.τσ. βρωμη (κουακερ)— 5 κ.σ. la mia stevia κρυσταλλική σε αναλογία 1/3 — 4 κ.σ. ελαιολαδο
μια πρεζα αλατι— 1 αυγο— 3 κ.σ. εβαπορε λαιτ.....αν θελουμε βαζουμε 1 χουφτα καρυδι και λιγες σταφιδες

Σε ενα μπωλ βαζουμε καρυδα— βρωμη— φαρινα— στεβια— αλατι και μετα το λαδι— γαλα— αυγο.
Ανακατευουμε πολυ καλα να γινει μια ζυμη. Την τυλιγουμε σε μεμβρανη και την αφηνουμε 15 λεπτα στο ψυγειο.
Κοβουμε μικρα κομματια τα πιεζουμε να παρουν σχημα μπισκοτο και τα ψηνουμε σε λαδοκολα το πολυ 10 λεπτα στους 180 αερα
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...