ΓΛΥΚΟ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΚΑΡΟΤΟ ΜΕ ΣΤΕΒΙΑ
ΥΛΙΚΑ-
6 κούπες καρότο κομμένο σε μπαστουνάκια ( ή τριμμένο στο χοντρό του τρίφτη)
6 κούπες καρότο κομμένο σε μπαστουνάκια ( ή τριμμένο στο χοντρό του τρίφτη)
2 κούπες νερό - 1 κ.γλ γεμάτο κανέλα - 1/2 κ.γλ τριμμένο γαρίφαλο - 1 βανίλια - 5 κ.σ. κρυσταλική στέβια σε αναλογία 1 προς 3 - χυμό απο 1 μεγάλο λεμόνι - 1/2 κ.γλ σκόνη ζελατίνης
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό με το καρότο - κανέλα - γαρίφαλο - βανίλια.
Βράζουμε εως να μαλακώσει το καρότο και μετά βάζουμε την στέβια - χυμό λεμόνι και τέλος την ζελατίνη ( διαλυμένα πρώτα σε ελάχιστο νερό)
Μια υπέροχη λύση που θα συνοδεύει το γιαούρτι σας ή το παγωτό σας!!
Το αγαρ αγαρ τι είναι;
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο αγαρ αγαρ τι είναι;
ΑπάντησηΔιαγραφήειναι φυτικη ζελατινη απο φυκια!! πολυ υγιεινη και απαραιτητη για να πηξη ενα γλυκο που δεν εχει ζαχαρη..το πουλανε στα μπαχαραδικα και στα μαγαζια με βιολογικα
ΑπάντησηΔιαγραφήΣτεγνό τελείως... Χωρίς ίχνος σιροπιού, με περισσότερο νερό και ζελατίνη από ότι αναγράφεται..
ΑπάντησηΔιαγραφή