εκτυπωση

Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2015

ΡΟΛΟ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑΣ

ΥΛΙΚΑ ΖΥΜΗΣ— 1 φλ.τσ χλιαρο γαλα 0%— 1 φακελακι ξηρη μαγια— 1 κ.γλ αλατι— 1 κουπα αλευρι ολικης— 1 κουπα αλευρι για ολες της χρησεις— 1 φλ.καφε ελαιολαδο
ΥΛΙΚΑ ΓΕΜΙΣΗΣ— 2 κολοκυθια τριμμενα στο τριφτη— 1 μεγαλο κρεμμυδι τριμμενο— 1 κουπα ψιλοκομμενο ανιθο— 1 κ.σ. ελαιολαδο— 1 κουπα ανθοτυρο μαζι με φετα— ελαχιστο αλατι— αρκετο πιπερι

Στο χλιαρο γαλα βαζουμε την μαγια— αλευρια— λαδι— αλατι και ζυμωνουμε ελαφρα.Αν χρειαστει προσθετουμε αλευρι ή λιγο νερακι να γινει μια μαλακια ζυμη.
Σε ενα αντικολ.τηγανι βαζουμε το λαδι και σωταρουμε ολα τα υλικα εκτος το τυρι για 15 λεπτα. Στο τελος ριχνουμε το τυρι και κανουμε ελαφρυ ανακατεμα. Αφηνουμε 15 λεπτα να κρυωσει.
Ανοιγουμε το φυλλο μας βαζουμε το υλικο της γεμισης και ρολαρουμε να κλειση.
Το βαζουμε σε ταψακι με λαδοκολα και το αφηνουμε 1 ωρα να φουσκωση. Το ψηνουμε στους 170 για 30 λεπτα και το κοβουμε φετες αφου κρυωση.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...