εκτυπωση

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Για σημερα ωραιο γιουβετσι κατσαρολας!!!..με απαχο μοσχαρακι και κριθαρακι ολικης

Υλικα— απαχο μοσχαρι 1 κιλο— 1 σκελιδα σκορδο— 2 κ.σ.ελαιολαδο— 1 κουτι ντοματακι κονκασε (ψιλοκομμενο)— αλατι— πιπερι
Βραζω πρωτα το μοσχαρι κομμενο σε μικρα κομματια.0ταν ειναι σχεδον ετοιμο βαζω αλατι πιπερι λαδι ντοματακι και αφηνω να βραση μιση ωρα.Προσθετω νερακι κ βαζω το μισο κουτι κριθαρακι.Βραζω εως να πιει το νερο του και να ειναι βρασμενο..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...