ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ
ΥΛΙΚΑ— 4 τριμμενα κολοκυθια— 1 κρεμμυδι τριμμενο— 1/2 ματσακι ανιθο— μαιντανο— δυοσμο φρεσκο— 1 ασπραδι αυγου100 γρ λευκο τυρι (ανθοτυρο ή φετα) με χαμηλά λιπαρά— 1 κ.σ. ελαιολαδο— 4 κ.σ. νυφάδες βρωμης— αλατι— πιπερι
Τριβουμε τα κολοκυθακια και τα στιβουμε πολυ καλα να φυγουν ολα τα υγρα του και βαζουμε ολα τα υπολοιπα υλικα
Σε ενα ταψι με λαδοκολα βαζουμε κουταλιες απο το μειγμα (δεν πλαθετε) και ψηνουμε στους 200 αερα εως να παρουν ωραιο χρωμα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου