ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΙΚ ΨΗΜΕΝΗΣ ΣΕΛΙΝΟΡΙΖΑΣ
ΥΛΙΚΑ
1 στήθος κοτόπουλο κομμένο σε φιλέτα
2 πιπεριές
2 μεγάλα κρεμμύδια
2 κολοκυθάκια
2 ντομάτες
1 σελινόρυζα
1 στήθος κοτόπουλο κομμένο σε φιλέτα
2 πιπεριές
2 μεγάλα κρεμμύδια
2 κολοκυθάκια
2 ντομάτες
1 σελινόρυζα
δενδρολίβανο
αλάτι - πιπέρι - ρίγανη
ελαιόλαδο 2 κ.σ.
αλάτι - πιπέρι - ρίγανη
ελαιόλαδο 2 κ.σ.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ - Σε ενα ταψάκι βάζουμε σε φέτες την πιπεριά ,το κρεμμύδι, τα κολοκυθάκια ,
τις ντομάτες , το δενδρολίβανο και από πάνω τα φιλετάκια κοτόπουλο αφού τα έχουμε αλατοπιπερώσει και τα έχουμε ανακατέψει με 1 κ.σ. ελαιόλαδο
Ρίχνουμε 1/2 ποτήρι νερό το σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και το ψήνουμε στους 190 για 45-50 λεπτά.
τις ντομάτες , το δενδρολίβανο και από πάνω τα φιλετάκια κοτόπουλο αφού τα έχουμε αλατοπιπερώσει και τα έχουμε ανακατέψει με 1 κ.σ. ελαιόλαδο
Ρίχνουμε 1/2 ποτήρι νερό το σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και το ψήνουμε στους 190 για 45-50 λεπτά.
ΣΕΛΙΝΟΡΙΖΑ ( ΣΑΝ ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ)
Σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα βάζουμε φέτες κομμένες την σελινόριζα
(αφου την έχουμε καθαρίσει εξωτερικά) όπως κόβουμε τις πατάτες για
φούρνο.
Τα ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο-αλάτι-πιπέρι-ρίγανη και ψήνουμε στούς 190 έως να πάρουν ωραίο ξεροψημένο χρώμα.
Σερβίρουμε μαζί με τα φιλετάκια κοτόπουλο
Σερβίρουμε μαζί με τα φιλετάκια κοτόπουλο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου