ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΓΕΜΙΣΤΟΣ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ & ΝΤΟΜΑΤΑ
ΥΛΙΚΑ
- ακέφαλος βακαλάος
- σκόρδο
- μαϊντανός
- ντομάτα
- αλάτι - πιπέρι
- δενδρολίβανο
- θυμάρι
- ρίγανη
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο ανά ψάρι
Τα ανοίγουμε οριζόντια και τα γεμίζουμε μέσα με φετάκια σκόρδο - χοντροκομμένο μαιντανό
δενδρολίβανο-θυμάρι-αλάτι-πιπέρι..
Από πάνω ρίχνουμε ελαιόλαδο αλάτι-πιπέρι - ρίγανη -φετάκια σκόρδο και ντομάτα σε φέτες..
Ψήνουμε στον αέρα στους 170 για 15 με 20 λεπτά..
Ενα υπέροχο φαγητό πολύ υγιεινό και πολύ οικονομικό!!! Συνοδεύουμε με σαλάτα!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου