CHEESECAKE LIGHT CHOCOLATE
(ΣΕ ΠΟΤΗΡΙ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΗ)
ΥΛΙΚΑ (για ένα ποτήρι) 2 κ.σ. ανθότυρο - 1 κ.γλ. κακάο - 2 κ.γλ. βρώμη - 1 κ.γλ. σιρόπι αγαύης
ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ - 2 κ.σ. κακάο - 1 κ.σ. σιρόπι αγαύης - 2 κ.σ.γάλα 1,5%
Με το πιρούνι λιώνουμε πολύ καλά το ανθότυρο να γίνει σαν κρέμα.
Προσθέτουμε το κακάο ,την βρώμη ,το σιρόπι αγαύης και ανακατεύουμε καλά.
Βάζουμε το μείγμα στο ποτήρι και ετοιμάζουμε την μούς ως εξείς
Σε ένα μπώλ βάζουμε το κακάο , το σιρόπι αγαύης και το γάλα και το ανακατεύουμε πολύ καλά εως να πάρει την υφή μούς-μερέντας.
Την ρίχνουμε στο ποτήρι και αφήνουμε το γλυκάκι μας στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον πρίν το απολαύσουμε.
Αν θέλουμε μεγαλύτερη ποσότητα απλά διπλασιάζουμε την δόση (για 2 ποτήρια)
Αν θέλουμε μεγαλύτερη ποσότητα απλά διπλασιάζουμε την δόση (για 2 ποτήρια)
Αν θέλουμε αντί για σιρόπι αγαύης βάζουμε στέβια υγρή
Οτι και να βάλουμε είναι ένα πολύ εύκολο και πολύ λάιτ γλυκάκι χωρίς τύψεις και ενοχές!!
Οτι και να βάλουμε είναι ένα πολύ εύκολο και πολύ λάιτ γλυκάκι χωρίς τύψεις και ενοχές!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου