ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΜΗΛΟΥ ( χωρίς ζάχαρη και λάδι)
ΥΛΙΚΑ
1 μήλο
1 φλ. τσ. γάλα ελαφρύ
1 φλ. τσ. φαρίνα ολικής ή αλεύρι ολικής με 1/2 κ.γλ. μπέικιν
1 κ.σ. κανέλα σκόνη
1 μήλο
1 φλ. τσ. γάλα ελαφρύ
1 φλ. τσ. φαρίνα ολικής ή αλεύρι ολικής με 1/2 κ.γλ. μπέικιν
1 κ.σ. κανέλα σκόνη
1 κ.γ. γαρίφαλο τριμμένο
1 πρέζα αλάτι
1 κ.γλ στέβια σε αναλογία 1/3 ( αν θέλετε δεν βάζετε καθόλου στέβια μέσα και απο πάνω ρίχνετε σιρόπι αγαύης ή σφενδάμου ή μέλι)
1 πρέζα αλάτι
1 κ.γλ στέβια σε αναλογία 1/3 ( αν θέλετε δεν βάζετε καθόλου στέβια μέσα και απο πάνω ρίχνετε σιρόπι αγαύης ή σφενδάμου ή μέλι)
Καθαρίζουμε το μήλο και με το εργαλείο κάνοντας μια τρύπα στη μέση αφαιρούμε τα κουκούτσια
Το κόβουμε λεπτές φέτες.
Σε ένα μπόλ ανακατεύουμε την φαρίνα με το γάλα - αλάτι - στέβια -κανέλα-γαρίφαλο κάνοντας ενα πηχτό χυλό
Βάζουμε
ενα αντικολλητικό τηγάνι να ζεσταθεί καλά βουτάμε μια φέτα μήλο στο
χυλό και την ψήνουμε στο τηγάνι και απο τις 2 μεριές.
Σερβίρουμε σκέτα - με κανέλα ή και σιρόπι αγαύης απο πάνω!!
Ενα υπέροχο γλυκάκι χωρίς καθόλου τύψεις το τρώμε σαν σνάκ δεκατιανό ή απογευματινό
..................ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗ..............................
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου